Shandong FSY Water Saving Technology Co., Ltd

Как да спечелите повече пари в земеделието?

Време за освобождаване: 2020-09-07 02:08:46  Хитове: 5

С развитието на времето все повече и повече хора, работещи извън страната, избират да се върнат у дома, за да започнат бизнес или да се подготвят да се върнат у дома, за да започнат бизнес. Мащабното засаждане е първата идея на много хора. Също така е добър избор за стартиране на бизнес.

 

Мисля, че много хора, които ще се присъединят към земеделското засаждане или планират да се присъединят към земеделското засаждане, може изобщо да не разбират засаждането или просто да разберат част от него. Как да започнете плана за засаждане без техническа поддръжка?

annoying.jpg

 

Изборът на продукти за засаждане трябва да се основава на местната почва, температурата и други подходящи продукти.

Технологията на засаждане не е нищо повече от необходимостта да се направи правилното нещо в точното време, като разбиране на цикъла на растеж на културите и след това формулиране кога да се наторява, кога да се напоява, кога да се премахват насекомите, кога да се защитава и така нататък. Според нашия опит тази работа е и фокусът на 80% от ежедневната работа на производителите.

 

Това изисква интелигентно обединяване на технологиите и производителите. През последните години все повече хора обръщат внимание на проекта за интелигентно земеделие. Това ефективно решава повечето проблеми на производителите, като интелигентно напояване, интелигентно торене и метеорологична система за събиране, почвената система за влага може да предава температурата и влажността на почвата, pH, температурата и влажността на въздуха, интензивността на светлината и друга информация на производителите в реално време.

  Smart-Agriculture.jpg

И FSY интелигентна система за торене може да отговори на горните изисквания, може също да бъде персонализирана според нуждите на клиента, ако се интересувате, моля свържете се с нас за подробности.

 

Благодаря ви за четенето. FSY Water Saving Technology Limited


предишен: Как да изберете си...

Следващия: 5 неща, които вашия...