Shandong FSY Water Saving Technology Co., Ltd

Предимства и недостатъци на вградената цилиндрична тръба за капково напояване на fengshengyuan

Време за освобождаване: 2020-08-01 14:12:38  Хитове: 11

Дрип напоителна тръба е вид пластмасов продукт, който използва пластмасова тръба за изпращане на вода (течен тор или пестицид, и т.н.) до корена на посевите за местна напояване чрез цилиндричен компенсиращ за налягане капещ върху капиляра на напояването.


Важни напоителни продукти в системата за капково напояване с тръба за капково напояване, в съответствие с изискванията за търсене на растителна вода, чрез мрежата за ниско налягане и излъчвателя (излъчвател за капково напояване), инсталиран на капилярната тръба,водата и хранителните вещества, необходими за реколтата, се вливат в почвата в корените на реколтата равномерно и бавно.Избягва се изтичането, изпаряването и отпадъците в процеса на пренос на вода и тор и водата и торовете могат да бъдат спестени в най-голяма степен и разходите могат да бъдат намалени.


(1)   Предимствата на системата за капково напояване:

1.Тръбата за капково напояване е лека в теглото и лесно се организира и събира на полето.


Второ.Разстоянието между капковите глави може да се регулира според нуждите на потребителите.


Три.Тръбата за капково напояване има добра механична якост и лесно се поставя чрез механична експлоатация.


4.Водопроводът за напояване е подходящ за посеви, оранжерии и плодове, засаждане и т.н.


Пет.Капови напоителни тръби използват нови материали, висока якост, устойчивост на корозия и противостареене.


Шести.Кап напоителна тръба може да се прилага с вода и тор, подобряване на използването на торове, спестяване на труд и тор.


Седем.Резултатите показват, че икономическият ефект на капковите напоителни тръби е повече от 85%, икономията на енергия е повече от 65%, а добива се увеличава с повече от 30%.


(2).     Характеристики на системата за капково напояване:


1.Вътрешният цилиндричен тръбопроводен излъчвател за капково напояване е еднократен инжекционен отлив, с широк и дълъг поток канал, с филтърен прозорец, със силно противозапушване.


Второ.Водният поток на вътрешната цилиндрична тръба за напояване е пълен бурни поток, еднаквостта на изхода на водата е добра, излъчвателят е директно заварен на вътрешната стена на системата за капково напояване, налягането и загубата на главата са малки, и прецизността на напояването е висока.


Три.Различните спецификации на тръбопроводите за капково напояване са подходящи за различни условия на напояване и могат да отговарят на нуждите на различните клиенти.


4.Вътрешната цилиндрична тръба за капково напояване има предимствата на ниска цена, надеждно качество, добър напояващ ефект, удобна инсталация, транспорт и употреба.Това е икономически продукт за водоспестяване на напояване, който е много подходящ за развитието на прецизното селско стопанство.


(3),   Прилагане на напоителна тръба за капково напояване

1.Сухата напоителна тръба е широко използвана в оранжерии, оранжерии, полски култури, особено за зеленчуци, плодове, цветя, разсадник, озеленяване и други икономически култури.


Второ.Сухата напоителна тръба е много подходяща за напояване на оранжерии, полски култури и градински плодове в райони wher& 3535101; водни ресурси и труд са ограничени.


(4)   Не.   Модел и спецификация на тръба за капково напояване


Shandong FSY Water Saving Technology Co., Ltd. произвежда тръба за капково напояване с диаметър от 16mm.Има много модели на дебелина на стената и разстояние на излъчвателя, така че цената на различни диаметър, дебелина на стената и разстояние на излъчвателя също е различна.


предишен: Как се чисти PE тръ...

Следващия: Какви са основнит...